Servicii in tot judetul Prahova
Urgente: NON STOP
Tel: 0723569560
office_totdeaunaimpecabil@yahoo.com

Servicii de Deszapezire

Va informam cu privire la faptul ca societatea noastra poate executa lucrarile de deszapezire si imprastiere material antiderapant cu mijloace proprii si personal calificat. Echipa noastra lucreaza pe principiul "Un serviciu profesional se evidentiaza atat prin eficienta, cat si prin costuri reduse".

Specializata in servicii de deszapezire firma noastra este disponibila sa actioneze la cerere ori de cate ori este nevoie. De asemenea, pune la dispozitie utilaje si echipamente de deszapezire dedicate societatii dumneavoastra.

Pentru a presta servicii calitative si pentru a satisface nevoile clientilor intai deszapezim mecanizat majoritatea suprafetelor acoperite de nameti, apoi indepartam manual zapada din locurile greu accesibile si abia la urma imprastiem materiale antiderapante (clorura de calciu - pe suprafetele orizontale, iar pe rampe - nisip). Numai astfel se justifica costurile reduse ale deszapezirii, prevenindu-se asezarea unui nou strat de zapada si evitand ineficienta - in primul rand, iar in al doilea - risipa, rezultand economii la bugetul destinat deszapezirii.

In cele ce urmeaza va vom prezenta utilajele folosite:

  •  Utilaj de interventie de tip Mercedes Unimog 4 x 4 prevazut cu lama de indepartare a zapezii si sararita / instalatie de imprastiere de material antiderapant (nisip si clorura de calciu).
  •  Utilaj tip Buldoexcavator / Bobcat. Acesta va fi folosit atat pentru operatiunea de deszapezire mecanizata cat si pentru incarcarea zapezii in vederea evacuarii din incinta, la cererea d.voastra.
  •  Autocamion basculabil pentru transportul zapezii in afara incintei.
  •  Interventie deszapezire manuala cu echipaj - aceasta presupune actionarea unei echipe formate de 3 muncitori dotati cu toate materiale si consumabilele necesare efectuarii serviciului de indepartare a zapezii si anume: lopeti de zapada, maturi si material antiderapant (clorura de calciu /nisip).
  • firma deszapezire prahova
    firma deszapezire prahova firma deszapezire prahova firma deszapezire prahova