Servicii in tot judetul Prahova
Urgente: NON STOP
Tel: 0723569560
office_totdeaunaimpecabil@yahoo.com

Servicii de Desfundare Conducte Canalizare

Putem efectua desfundarea canalizarii sau a tubulaturii ce prezinta depuneri, cu personal calificat si cu ajutorul autospecialelor dotate cu utilaj «woma» si furtune de inalta presiune (aprox. 150 bari).

Tevile de scurgere se pot infunda din mai multe cauze, inclusiv materii solide care se blocheaza pe interiorul acestora. In afara mirosului deosebit de neplacut si de eventualele refulari reziduale provocate, blocajele reprezinta si un pericol pentru sanatate si o sursa de poluare pentru sol si apele subterane.

Va desfundam orice teava, scurgere sau canalizare! Indiferent de cauza, resturi, deseuri, depuneri, cu tehnologia jeturilor de apa de inalta presiune vom indeparta si cele mai incapatanate obturari.

Tariful aferent acestor servicii va fi stabilit in urma solicitarii. Intretinerea cabinelor de toaleta ecologice se face pe toata raza jdetului Prahova dar si in Buzau, Bucuresti sau Ilfov. Inchirierea de toalete ecologice se asigura in toata Romania si putem asigura transportul toaletelor.Desfundare conducte canalizare
desfundare fose ploiesti desfundare fose in prahova